Кабмін призначив нових очільників Держпродспоживслужби та Держрибагентства

З ними уклали контракти на період дії карантину
Кабмін призначив нових очільників Держпродспоживслужби та Держрибагентства
Кабмін (фото: Парламент UA)
4 Листопада 2020, 16:37
читать на русском

Кабінет міністрів України призначив Владиславу Магалецьку головою Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Ганну Шишман головою Державного агентства рибного господарства.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.

Повідомляється, що проєктами розпоряджень Кабінету міністрів призначено Магалецьку Владиславу Валеріївну - головою Держпродспоживслужби та Шишман Ганну Федорівну - головою Держрибагентства шляхом укладення з ними контрактів про проходження державної служби на період дії карантину.

Магалецька у 2014-2016 роках працювала заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції, з 2016 року - радником міністра аграрної політики і продовольства. Магалецька також є віцепрезидентом компаній SigmaBleyzer та AgroGeneration.

Шишман працювала керівником громадської спілки "Перша рибна біржа".

Читайте також

Нагадаємо, що на засіданні Кабінету міністрів України погодили звільнення трьох голів обласних державних адміністрацій – Одеської, Сумської та Івано-Франківської. Жодної інформації про кандидатури нових голів згаданих ОДА поки немає.

3 листопада президент Володимир Зеленський (досьє) своїм указом звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента України і тут же призначив його своїм позаштатним радником.

Також народні депутати прогнозували звільнення з посад у "Слузі народу" Олександра Корнієнка (досьє Олександра Корнієнка), який курував штаб, Миколи Тищенка (досьє Миколи Тищенка), який займався виборчою кампанією "слуг" у Києві і заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова, який курував в Офісі президента регіональну політику.

Крім того, довгий час ходили чутки про затяжний конфлікт між Трофімовим і главою Офісу президента Андрієм Єрмаком (досьє Андрія Єрмака), що теж називали однією з можливих причин звільнення Трофімова.

1