Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника глави Офісу президента

Його тут же призначили радником президента Зеленського
Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника глави Офісу президента
Сергій Трофімов (Фото: liga.net)
4 Листопада 2020, 13:40
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента і тут же призначив його радником глави держави.

Відповідні укази розміщені на сайті президента України.

Звільнити Трофімова Сергія Володимировича з посади першого заступника керівника Офісу президента згідно з поданою ним заявою, - йдеться у відповідному документі.

Іншим указом Трофімова призначено радником президента, щоправда поза штатом.

Читайте також

Раніше ЗМІ повідомляли, що Трофімова можуть звільнити через незадовільну роботу ОПУ з головами обласних держадміністрацій і провал партії "Слуга народу" на місцевих виборах.

Також народні депутати прогнозували звільнення з посад у "Слузі народу" Олександра Корнієнка (досьє Олександра Корнієнка), який курував штаб, Миколи Тищенка (досьє Миколи Тищенка), який займався виборчою кампанією "слуг" у Києві і заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова, який курував в Офісі президента регіональну політику.

Крім того, довгий час ходили чутки про затяжний конфлікт між Трофімовим і главою Офісу президента Андрієм Єрмаком (досьє Андрія Єрмака), що теж називали однією з можливих причин звільнення Трофімова.

Нагадаємо також, що ексглава Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент Володимир Зеленський, попри те, що йому подобається керувати державою, наразі думає не про другий термін президентства, а про те, якби досидіти перший.

1