Масштабна аварія вантажівок та маршрутки на трасі під Києвом: 5 загиблих, ще 20 у лікарні

Причина аварія поки невідома
Важливо
Масштабна аварія вантажівок та маршрутки на трасі під Києвом: 5 загиблих, ще 20 у лікарні
ДТП у Київській області
11 Вересня 2020, 10:30
читать на русском

На трасі Київ-Харків у Бориспільському районі Київської області зіткнулись два вантажних автомобілі, легковик та маршрутка. У результаті загинули п’ятеро осіб, ще 20 потрапили з різними травмами до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Як відомо, аварія сталася близько 3 години ночі.

За попередніми даними, 21-річний водій вантажівки DAF з напівпричепом, рухався у правій смузі руху в напрямку Києва, і зіткнувся з фургоном Mercedes-Benz, який рухався в попутному напрямку. Після цього, DAF, виїхав на зустрічні смуги руху, де зіткнувся з легковиком ВАЗ та автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, які рухались в правій смузі руху в напрямку Харкова.

"Внаслідок ДТП два пасажири ВАЗу, водій та два пасажири маршрутного таксі загинули на місці. До лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили водія легковика та 19 пасажирів автомобіля Mercedes", - йдеться у повідомленні.

ДТП у Київській області

За інформацією рятувальників, постраждалих та загиблих довелося деблокувати спецзасобами. На місці працювали 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Зараз поліція встановлює причину ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі біля Кривого Рогу легковий автомобіль вилетів у кювет, водій загинув на місці. Пасажирів у машині не було.

1