Меган Маркл під час першої вагітності була на межі самогубства

ЇЇ критикували просто за те, що вона живе і дихає
Меган Маркл під час першої вагітності була на межі самогубства
Меган Маркл та принц Гаррі (фото: ЕРА)
8 Березня 2021, 21:05
читать на русском

Меган Маркл під час першої вагітності через тиск королівської сім'ї  була на межі самогубства.

Про це вона розповіла в інтерв'ю CBS News.

Я просто не хотіла більше жити. Це була дуже ясна, реальна і лякаюча думка, яка була для мене єдиним виходом і розв'язання усіх проблем, – поділилась Меган.

За її словами, її критикували просто за те, що вона живе і дихає. Приєднавшись до королівської сімʼї, вона "здала кредитки, водійські права, паспорт і навіть не могла викликати Uber до палацу".  Меган було соромно зізнатися про суїцидальні думки чоловіку, однак вона усвідомлювала, якщо не поділиться своїми переживаннями, то таки наважиться вкоротити собі віку.

Читайте також

У 2018 році, за словами Меган, вона відвідала офіційний захід у Королівському Альберт-холі всупереч пораді Гаррі, адже боялася, що "може щось собі заподіяти", якщо залишиться сама. Пізніше вона попросила одного зі старших членів королівської сімʼї організувати їй стаціонарне лікування у психолога. Але їй відповіли, що це неможливо, тому що "може зашкодити іміджу британського двору".

Нагадаємо, що дружину британського принца Гаррі Меган Маркл звинуватили у знущаннях з королівських помічників, тому Букінгемський палац почав розслідування цих фактів.