Мер Києва розповів про будівництво метро на Троєщину

Будівництва метрополітену розпочнеться після введення в експлуатацію Подільсько-Воскресенського мосту
Важливо
Мер Києва розповів про будівництво метро на Троєщину
Виталий Кличко (фото: Facebook)
7 Жовтня 2020, 20:43
читать на русском

Мер Києва і кандидат на посаду київського міського голови Віталій Кличко розповів про будівництво метро на Троєщину.

Будівництво метрополітену, за словами мера, розпочнеться після введення в експлуатацію Подільсько-Воскресенського мосту.

Подільсько-Воскресенський міст уже візуально змінився. Ми пообіцяли до кінця року запустити рух транспорту, і наступне питання – запуск метро, – повідомив Віталій Кличко в коментарі Фактам ICTV.

Читайте також

Також мер розповів про проведення дебатів з іншими кандидатами на посаду очільника міста.

Усі кандидати пропонують дебатувати. Якщо я буду погоджуватися на дебати з кожним, у мене не залишиться часу працювати, – додав Кличко.

Він оцінив передвиборчі перегони в Україні. За його словами, виборча кампанія брудна та маніпулятивна, в ній багато популізму та порожніх обіцянок.

Вибори мера Києва відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, 6 жовтня міський голова Києва Віталій Кличко показав ідею нового пішохідного мосту через Дніпро. Відео розміщене на сторінці Кличка (досьє Віталія Кличка) у Facebook.

А ви знаєте, де в столиці вже наступного року з‘явиться такий гарний міст і комфортна зона відпочинку? - написав Кличко.

У коментарях під його записом з’явились припущення, що це може бути міст між Трухановим островом та Гідропарком. Також багато припускають, що він проходитиме від парку Наталка на сусідній острів.

1