Мер Умані стверджує, що йому заборонили балотуватися, хоча дозволили “клонам”

Минулого тижня ТВК зареєструвала кандидатами на посаду міського голови, двох людей із такими ж іменами, як у чинного мера
Мер Умані стверджує, що йому заборонили балотуватися, хоча дозволили “клонам”
Вибори в Україні (фото: volyninfo)

Міський голова Умані на Черкащині Олександр Цебрій стверджує, що територіальна виборча комісія позбавила його можливості балотуватися на посаду міського голови на виборах 25 жовтня.

Про це Цебрій заявив у своєму відеозверненні.

На засіданні ТВК спільно, синхронно працюють політичні сили, які контролюються Антоном Яценком і Андрієм Дикуном. Вони об'єдналися, так би мовити, в одну політичну силу, це "Слуги народу" і партія "За майбутнє", ухвалюють рішення - сказав він.

Читайте також

Міський голова наголосив, що декілька днів ТВК дала можливість “клонам, повним тезкам Цебрія Олександра Володимировича, людям, які змінили місяць тому прізвище, ім'я і по батькові” зареєструватись кандидатами у мери міста.

Але цього виявилося замало. Тому сьогодні вони позбавили мене можливості балотуватися на посаду міського голови, - додав Цебрій.

Минулого тижня уманська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами на посаду міського голови, двох людей із такими ж іменами, як у чинного мера.