Мер Житомира пояснив, чи варто очікувати нападу зі сторони Білорусі

Україна буде готовою до нападу білорусів
Мер Житомира пояснив, чи варто очікувати нападу зі сторони Білорусі
Білоруські війська / Фото з відкритих джерел
28 Червня 2022, 20:52
читать на русском

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вважає, що підвищується ймовірність атаки зі сторони Білорусі.

Про це повідомив мер Житомира, передає Суспільне.

Йде спроба втягнути у війну білоруську армію безпосередньо з території Білорусі проти України. Тому, якщо кілька тижнів тому я казав, що ймовірність нападу білоруської армії в Україну невисока, то зараз ситуація змінюється дуже сильно. Будемо дивитися, але ми точно будемо готові до цього, - сказав Сергій Сухомлин.

Також він зазначив, що напередодні отримав інформацію з офіційних джерел про можливий масовий ракетний удар по одному з військових об'єктів та Житомиру. Аналогічну інформацію він отримав й напередодні ракетного удару 24 червня.

Вчора (ред. 27 червня) я казав про те, що можливий ракетний удар по Житомиру. Напередодні ракетного удару 24 червня я отримував аналогічну інформацію про те, що російські військові можуть нанести удари по військовій частині поблизу Житомира. Слава Богу, сьогодні інформація не підтвердилася і все було тихо. Але також може бути, що на це вплинула реакція світу на Кременчук, внаслідок чого РФ посунула ті плани, які були. Бо вчора, за моїми даними, мав бути удар по околицям Житомира і по самому Житомиру, - пояснив він.

Нагадаємо, Білоруси облаштовують вогневі позиції та риють окопи вздовж кордонів з Україною та країнами ЄС (Польщею та Литвою).

Читайте також

1