Меру Конотопа Семеніхіну вручили підозру за те, що вилив брудну воду на "слугу" Качуру

Також прокуратура веде розслідування щодо мера та щодо розтрати міського бюджету
27 Січня, 13:38 1256

Меру Конотопа Артему Семеніхіну вручили підозру в хуліганських діях за статтею 296 КК України стосовно народного депутата зі "Слуги народу" Олександра Качури. Влітку минулого року міський голова під час засідання міськради вилив пляшку "святої води" на політика.

Про це джерела у силових органах повідомили PavlovskyNEWS.

Скандальному Конотопському меру Артему Семеніхіну прокуратура вручила підозру в хуліганських діях за статтею 296 КК України стосовно нардепа Олександра Качури, - пише видання.

Також джерела повідомляють, що прокуратура веде розслідування щодо мера та щодо розтрати міського бюджету.

Нагадаємо, що у серпні 2021 року Олександр Качура розкритикував місцеву владу за закриття м'ясокомбінату, молокозаводу та поганий стан хлібзаводу. Водночас нардеп приніс пляшку з каламутною рідиною та наголосив на неякісному водопостачанні у Конотопі і передав її меру.

Мер Семеніхін обурився такими словами та заявив, що на водопровід чи на перший етап будівництва сміттєвого полігону за новими стандартами держава не поспішає виділяти гроші, що коштує 120 млн грн. Натомість наголосив, що на будівництво спорткомплексу в містечку Тростянець з держбюджету виділили 300 млн гривень.

Після цього Семеніхін запропонував Качурі "трошки витверезитися нашою конотопською водичкою" і вилив на нардепа з пляшки воду. Качура почав чинити опір, тому обидва чоловіки були мокрі.

Читайте також