Мер Конотопа вилив на "слугу" Качуру пляшку "святої води" (відео)

Качура розкритикував місцеву владу
Мер Конотопа вилив на "слугу" Качуру пляшку "святої води" (відео)
Олександр Качура (фото: УНІАН)
5 Серпня 2021, 18:45
читать на русском

Мер Конотопа, що в Сумській області, Артем Семеніхін під час засідання міськради вилив пляшку води на народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Качуру.

Відео інциденту оприлюднило видання Delo.ua на своєму YouTube-каналі.

Зазначається, що Качура розкритикував місцеву владу за закриття м'ясокомбінату, молокозаводу та поганий стан хлібзаводу. Водночас нардеп приніс пляшку з каламутною рідиною та наголосив на неякісному водопостачанні у Конотопі і передав її меру.

Сьогодні мені люди передали воду з-під крана. Як ви вважаєте, якого вона кольору? Її можна пити? Я вас прошу — проведіть, будь ласка, відповідне дослідження. Я думаю, що там уся таблиця Менделєєва, - сказав Качура.

Мер Семеніхін обурився такими словами та заявив, що на водопровід чи на перший етап будівництва сміттєвого полігону за новими стандартами держава не поспішає виділяти гроші, що коштує 120 млн грн. Натомість наголосив, що на будівництво спорткомплексу в містечку Тростянець з держбюджету виділили 300 млн гривень.

Після цього Семеніхін запропонував Качурі "трошки витверезитися нашою конотопською водичкою" і вилив на нардепа з пляшки воду. Качура почав чинити опір, тому обидва чоловіки були мокрі.

Як мені здалося, вам трошечки погано, я вас привів до тями. Це свята вода, - додав мер Конотопа.

Нагадаємо, що у Коростені на Житомирщині на депутата міської ради від партії "Слуга Народу" Андрія Недашківського та його дружину напали троє молодиків. Вони побили депутата та забрали в нього сумку з грошима і документами.

Читайте також