Депутат Київради влаштував бійку на стендап-шоу – відео

Депутат партії "Голос" Костянтин Богатов накинувся з кулаками на коміка Владислава Капицю
Депутат Київради влаштував бійку на стендап-шоу – відео
Костянтин Богатов (Фото: сайт Костянтина Богатова)
16 Лютого 2021, 14:48
читать на русском

Депутат партії "Голос" Костянтин Богатов, який не знав, що таке стендап-шоу, і за його словами "не чекав, що там будуть матюки", вдарив по обличчю коміка й телеведучого "Телебачення Торонто" Владислава Капицю і вимагав припинити шоу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповів комік Влад Капиця, якого побив депутат.

Бійка сталася 14 лютого в залі артцентру "Братислава". За словами Капиці незабаром після початку концерту Богатов почав вимагати припинити шоу, пояснюючи це тим, що в залі "не повинні звучати мати". Коли ж організатори відмовилися зупинити шоу, депутат вдарив коміка в обличчя.

Незабаром після інциденту телеведучий "Телебачення Торонто" Майкл Щур на особистій сторінці у Facebook звернувся до партії "Голос" з проханням прокоментувати поведінку Богатова.

У коментарях під постом Щура відписалися прессекретар партії, а також сам Костянтин Богатов - депутат вибачився, визнавши свою поведінку "неадекватною". Як заявив пізніше депутат, він не знав про регламент концерту і виявився "не готовим" до такого формату.

Своєю чергою у "Голосі" заявили, що вважають неприпустимою поведінку депутата Костянтина Богатова

Вважаємо інцидент ганебним. На найближчих зборах фракції "Голосу" поведінка пана Богатова отримає належну оцінку, про що партія повідомить окремо, - повідомили на сторінці партії у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора під час прямого ефіру програми "Свобода слова" телеканалу ICTV речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович дозволив собі сексистські висловлювання на адресу народної депутатки від фракції "Євросолідарність" Ірини Геращенко.

1