Мешканців Чугуєва просять не виходити на вулиці без потреби - яка причина

У місті загострилася ситуація з обстрілами
Мешканців Чугуєва просять не виходити на вулиці без потреби - яка причина
Росіяни обстріляли три мікрорайони міста Чугуєва Фото: https://www.facebook.com/police.kharkov/
4 Серпня 2022, 09:56
читать на русском

Мер міста Чугуєва Харківської області закликала громадян без потреби не ходити вулицями та у разі перебування просто неба триматися ближче до укриттів.

Галина Мінаєва у Телеграмі зазначила, що в місті можлива ескалація - ворог посилює обстріли Чугуєва:

Думаю, всі ви відчули на собі в останні дні загострення ситуації з ворожими обстрілами території нашої громади. На жаль, не обійшлося і без жертв з боку мешканців Чугуєва. Водночас керівництво Харківської обласної військової адміністрації, спираючись на дані з компетентних джерел, попереджає нас про можливу подальшу ескалацію ситуації. Ось чому я хочу звернутися до вас, шановні земляки, з наполегливим проханням максимально обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися поближче до укриттів. Адже ми повинні зберегти свої життя для майбутньої перемоги та відбудови нашого улюбленого міста.

Нагадаємо, 3 серпня ворог обстріляв Чугуїв з РСЗВ касетними снарядами "Ураган". Внаслідок атаки одна людина загинула, двоє отримали поранення. Серед тих, хто постраждав від обстрілів, був громадянин російської федерації, який мешкав у Чугуєві.

Тим часом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов попереджає мешканців Харківщини про можливе посилення ворожих ракетних ударів по місту та області.

1