Мешканець Івано-Франківщини знімав порно з власною п'ятирічною дитиною - відео

Збоченцю загрожує до дванадцяти років ув’язнення.
Мешканець Івано-Франківщини знімав порно з власною п'ятирічною дитиною - відео
Дитяче насилля (Фото: ЮНІСЕФ)
14 Липня 2022, 23:12
читать на русском

Кіберполіція Івано-Франківщини затримала 55-річного чоловіка, який розбещував власну доньку та знімав порно за її участі.

У національній поліції повідомили, що збоченець "вчиняв розпусні дії" відносно власної п'ятирічної доньки та фільмував це на телефон.

Під час проведення обшуку в оселі зловмисника правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, де зберігалися 8 відеофайлів із протиправним контентом. Проведені експертизи підтвердили факти виготовлення та зберігання дитячої порнографії.

Фігуранту оголосили підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч. 1, 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у червні правоохоронці затримали мешканця Кривого Рогу, який використовував дітей своїх коханок для створення порнографії.

Читайте також

1