Жителі Миколаївщини створювали дитячу порнографію

Їм загрожує до 15 років позбавлення волі
Жителі Миколаївщини створювали дитячу порнографію
Жителі Миколаївщини створювали дитяче порно (фото: Нацполіція)
30 Вересня 2021, 00:18
читать на русском

Жителі Миколаївщини розбещували дітей та створювали дитяче порно.

Про це повідомили в Нацполіції.

Упродовж декількох місяців поліцейські відділу протидії кіберзлочинам у Миколаївській області Департаменту кіберполіції НПУ спільно зі слідчими викрили причетність п’ятьох мешканців Миколаєва та області до створення, зберігання і розповсюдження через пірингові мережі файлів із дитячою порнографією, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що затримали 42-річного чоловіка, який близько шести років розбещував малолітніх дітей.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами правоохоронці встановили факти створення ним за участю дітей медіаконтенту порнографічного змісту та факти зберігання дитячої порнографії. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ст. 156 та ст. 301-1 КК України, згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - повідомили в Нацполіції.

Наголосили, що ще двом особам повідомили про підозру.

Також поліцейські затримали місцеву мешканку одного з райцентрів, яка створювала контент інтимного характеру за участі учнів місцевої ЗОШ та розповсюджувала відео в Інтернеті.

Додали, що зловмисникам передбачено до шести років позбавлення волі за незаконні дії з дитячою порнографією без мети її збуту та до десяти років  позбавлення волі у випадку, якщо такі дії вчиняються з метою збуту, а за наявності обтяжуючих обставин – до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, кіберполіція викрила жителя Полтавщини, який ґвалтував малолітнього хлопчика та знімав це на телефон.

Читайте також

1