Фотографа позбавили волі майже на 10 років за дитяче порно

Обвинувачений визнав свою вину
Фотографа позбавили волі майже на 10 років за дитяче порно
38-річний фотограф (фото: Київська міська прокуратура)
17 Серпня 2021, 13:01
читать на русском

38-річного фотографа, який примушував 9-річну дівчинку зніматися у порно, позбавили волі на 9 років та 6 місяців.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Під час судового розгляду, обвинувачений повністю визнав вину у вчиненні кримінальних правопорушень, які йому інкримінуються та погодився на розгляд обвинувального акта у спрощеному порядку, - йдеться у повідомленні.

За вироком Деснянського районного суду м. Києва зловмисника засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися виховною, педагогічною, викладацькою діяльністю строком на 3 роки.

Пресслужба наголошує, що інформація щодо засудженого буде внесена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Контекст. У квітні 2021 року, 38-річний фотограф створив у соціальній мережі фейковий профіль під вигаданим ім’ям та розпочав переписку із 9-річною дівчинкою, представившись їй дівчинкою. Налагодивши контакт і отримавши повну довіру дитини, чоловік вмовив її до створення особистих зображень в оголеному вигляді. Після цього шляхом шантажу та погроз їх розповсюдження, примусив малолітню дівчинку зробити інші відверті фотознімки.

Нагадаємо, у Бердянську затримали 18-річного мешканця Київщини за розбещування неповнолітньої у дитячому таборі.

Читайте також

1