Фотограф у Києві примушував 9-річну дівчинку зніматися у порно

Обвинувачений одружений та має двох дітей
Фотограф у Києві примушував 9-річну дівчинку зніматися у порно
Фотоапарат Фото: Md Iftekhar Uddin Emon з Pexels
11 Серпня 2021, 15:07
читать на русском

У Києві судитимуть дитячого фотографа, який примушував 9-річну дівчинку до створення порнографічних фото.

Як повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, завершено досудове розслідування відносно місцевого мешканця за фактом зберігання дитячої порнографії за участі малолітньої дівчинки та вчинення відносно неї розпусних дій (ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 4 ст. 301-1 КК України). Санкція статті передбачає покарання від 9 до 15 років позбавлення волі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку квітня 2021 року підозрюваний створив у соціальній мережі фейковий профіль під вигаданим ім’ям та розпочав переписку із 9-річною дівчинкою, представившись їй дівчинкою. Налагодивши контакт і отримавши повну довіру дитини, чоловік вмовив її до створення особистих зображень в оголеному вигляді. Після цього шляхом шантажу та погроз їх розповсюдження, примусив малолітню дівчинку зробити інші відверті фотознімки, - розповіли у прокуратурі.

Зловмисником виявився 38-річний дитячий фотограф. Чоловік одружений та має двох дітей.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання чоловіка, зокрема на мобільному телефоні та комп’ютері, виявлено та вилучено численні фото та відео дитячої порнографії. Встановлено, що крім зберігання дитячої порнографії та примушування малолітньої особи до участі у її створенні, зловмисник також вчинив відносно дівчинки розпусні дії.

Нагадаємо, у Запорізькій області 48-річний чоловік, працюючи тренером зі спортивної акробатики, створював порнографічні фотоматеріали за участі неповнолітніх дівчат.

Читайте також