У Запорізькій області тренер змушував неповнолітніх дівчат знімати порно

Їхнім батькам брехав про фотосесію
У Запорізькій області тренер змушував неповнолітніх дівчат знімати порно
Тренер-збоченець фото: кіберполіція
21 Липня 2021, 13:03
читать на русском

У Запорізькій області 48-річний чоловік, працюючи тренером зі спортивної акробатики, створював порнографічні фотоматеріали за участі неповнолітніх дівчат.

Про це повідомили у пресслужбі Кіберполіції.

Зазначається, що чоловік змушував малолітніх дівчат позувати для відвертих знімків, а їхнім батькам повідомляв про те, що їхні діти нібито братимуть участь у фотосесії спортивної білизни та отримав їхню письмову згоду.

Надалі виготовлений протиправний контент фігурант розповсюджував на тематичному форумі у DarkNet для отримання прибутку, - йдеться у повідомленні.

Від протиправних дій постраждали троє дівчат, яким на момент вчинення злочину було по 8 років.

Під час обшуків у помешканні тренера правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, фотоапарат і жорсткі диски, на яких містилися понад 500 Gb фото порнографічного характеру, за участю дітей.

Зловмиснику оголошено про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) (у редакції, яка діяла до набрання чинності Законом України від 18.02.2021 № 1256-ІХ) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Коростишеві Житомирської області 47-річний чоловік неодноразово ґвалтував свою малолітню похресницю та розбещував її сестричку.

Читайте також

1