Мешканець Одеси знайшов тіло квартиранта у туалеті - відео

У вбивстві підозрюють чоловіка, з яким його жертва разом сплачувала за оренду житла
Мешканець Одеси знайшов тіло квартиранта у туалеті - відео
Убивство в Одесі Фото: od.npu.gov.ua
16 Жовтня 2021, 01:28
читать на русском

Поліцейські в Одесі затримали 37-річного уродженця Вінницької області, якого підозрюють у вбивстві знайомого з Донеччини.

Як повідомили у поліції, загиблий та його вбивця разом винаймали житло у місцевого мешканця.

Конфлікт між чоловіками, які спільно винаймали житло, стався під час розпивання алкогольних напоїв. Сварка переросла в бійку, під час якої підозрюваний спричинив товаришеві смертельні ножові поранення в груди. Щоб позбутися доказів злочину, правопорушник скинув тіло загиблого у яму туалету та спробував змити сліди крові зі знаряддя вбивства, - кажуть у поліції.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази злочину, а фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15-ти років.

Нині за фактом умисного вбивства триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно в Одеській області засудили чоловіка, якого звинувачували у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко. У 2019 році він зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Щоб приховати сліди злочину, підозрюваний укинув тіло померлої до вигрібної ями.

Читайте також

1