Мешканець Сєвєродонецька заманив до себе додому та зґвалтував шестирічну дитину

Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі
Мешканець Сєвєродонецька заманив до себе додому та зґвалтував шестирічну дитину
полон, в’язниця Фото: Donald Tong з Pexels
28 Квітня 2021, 15:44
читать на русском

У Луганській області поліціянти затримали 48-річного мешканця міста Сєвєродонецьк через підозру у зґвалтуванні шестирічної дитини.

Як повідомляє місцева поліція, вечері 27 квітня до правоохоронців звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що її дитину зґвалтували.

Співробітники слідчо-оперативної групи та оперативники Управління карного розшуку, які виїхали на місце події, в ході проведення слідчо-оперативних дій встановили особу злочинця, його місце знаходження та затримали його.

Під час проведення невідкладних слідчих дій були встановлені обставини злочину та за місцем мешкання затриманого вилучені речові докази. Дівчинка наразі госпіталізована до лікарні, - кажуть у поліції.

Підозрюваний - 48-річний мешканець Сєвєродонецька, раніше був судимий за майнові злочини. Він працював інженером на одному з підприємств міста.

Чоловіка затримано. Після оголошення затриманому підозри у скоєному злочині, слідчі за підтримки прокуратури звернуться до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури тривають слідчі дії. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Нагадаємо, у квітні жителя Чернігівської області було засуджено за зґвалтування малолітньої племінниці. Злочинець отримав 15 років в'язниці.

Читайте також

1