Meta створить навчальний центр підтримки для українського бізнесу

Діятимуть понад 20 курсів Blueprint та навчальна платформа Meta Boost
Meta створить навчальний центр підтримки для українського бізнесу
Корпорація Meta Фото: https://www.facebook.com/business/small-business
26 Липня 2022, 06:14
читать на русском

Корпорація Meta запускає спеціалізований навчальний центр підтримки для українського бізнесу.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Зазначається, що Meta ініціювала програму допомоги для відновлення економіки країни.

Програма економічного відновлення охоплює запуск спеціального інформаційного центру з безліччю безоплатних семінарів і тренінгів, як-от Meta Blueprint і Meta Boost. Крім того, на ресурсі можна буде знайти історії успішних українських підприємств, що надихають, важливу інформацію про локальні партнерські програми та багато інших корисних ресурсів. WhatsApp оголосив про запуск простого та зручного у використанні чатбота, щоб зробити процес навчання ще більш ефективним. Усі ресурси будуть доступні підприємцям українською мовою. Програма спрямована на забезпечення доступу до інформації, навчання та відкриття нових можливостей для власників бізнесу.

Що це буде:

  • Різноманітні освітні безоплатні ресурси для українських підприємців. Понад 20 курсів Blueprint та навчальна платформа Meta Boost, які допоможуть опанувати навички володіння компанією та проводитимуть онлайн-зустрічі для підприємців.
  • У майбутньому планується фінансова підтримка Meta в розмірі 1,5 млн дол., щоб українські малі та середні підприємства могли проводити рекламні кампанії на платформах корпорації (деталі про це будуть повідомлені окремо згодом).

Деталі про програми Meta для України:

Meta Blueprint - навчальна платформа створила спеціальні онлайн-курси для малого бізнесу в Україні. Ці курси допоможуть  навчитися ефективніше просувати ваш бізнес у мережі й нададуть відповідну підтримку. Ви дізнаєтеся, як запускати таргет на правильні аудиторії в Україні і по всьому світу, створювати прості й економічні рекламні оголошення, оптимізувати кампанії, вимірювати ефективність реклами, працювати з рекламним матеріалом та багато іншого.

Meta Business Coach - вже за декілька тижнів для малого бізнесу в Україні буде доступний Meta Business Coach у Whatsapp. Це - безплатний інструмент-чатбот, який навчає розвивати бізнес в Інтернеті. Навчальні посібники з розвитку бізнесу призначені для самостійного опанування у комфортному темпі. Вони підкажуть, як налаштувати бізнес-сторінку Facebook та побудувати взаємини з клієнтами.

Meta Boost - надає доступ до численних онлайн-семінарів про те, як ефективно створювати імідж компанії, підвищувати впізнаваність бренду, підтримувати зв'язок із клієнтами й створювати цікавий і захопливий контент. Українські підприємці отримають безоплатний доступ до корисного навчального контенту, а також до необхідних ресурсів, які допоможуть їм поліпшити свої навички.

Нагадаємо, минулого року компанія Facebook провела корпоративний ребрендинг, аби не позиціюватися лише як соцмережа. Відтепер Facebook став "Метою" - Meta.