Михайло Поплавський оголосив про плани піти з посади ректора університету культури

Поплавський має намір залишитися головою Вченої Ради вишу
Михайло Поплавський оголосив про плани піти з посади ректора університету культури
Михайло Поплавський
10 Квітня 2023, 22:59
читать на русском

Ректор Київського університету культури Михайло Поплавський планує залишити посаду голови столичного ВИШу.

Колишній народний депутат повідомив про це 9 квітня у своєму Instagram-акаунті.

Поплавський зазначив, що хоче передати повноваження молодому наступнику. При цьому сам він має намір залишитися у структурі університету та очолити Вчену раду.

"21 квітня виповнюється 30 років, як я очолюю легендарний Університет культури. Головне для кожного артиста – своєчасно піти зі сцени під оплески", – заявив ректор.

"Завжди має бути межа і почуття міри. Університет майбутнього – це моя мрія, яку ми реалізовуємо разом з командою. Я бажаю кожному пройти свій український шлях. Власним прикладом доводжу, що в житті немає нічого неможливого!" – додав співочий ректор.

Нагадаємо, Поплавський очолив Університет культури у 1993 році, ставши на той момент наймолодшим ректором України. Також він почав створювати пісні, заснувавши проєкт "Співаючий ректор", і вести TikTok.

У вересні 2021 року вперше у світі в Київському університеті культури відкрили факультет TikTok. Ректор університету Михайло Поплавський переконаний, що майбутнє за соцмережами та трендами. Він пообіцяв студентам безплатне навчання.

1