Мільярдер Бренсон хоче побудувати готель на Місяці

Про свої плани Річард Бренсон оголосив після суборбітального космічного польоту
Мільярдер Бренсон хоче побудувати готель на Місяці
Річард Бренсон (Фото: AFT)
16 Липня 2021, 01:01
читать на русском

Мільярдер, засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон, який 11 липня здійснив суборбітальний космічний політ, планує побудувати готель на Місяці.

Про це пише Daily Mail.

Чи побудуємо ми одного разу готель на Місяці, про що я завжди мріяв, або залишимо це моїм дітям - подивимося. Але це ще одна мрія, яку, якщо у мене буде час, я із задоволенням здійсню в один прекрасний день, - розповів Бренсон

За словами мільярдера, в планах Virgin Galactic створити також багато космічних кораблів, що знизить вартість подорожі на земну орбіту в майбутньому. Бренсон запевнив, що нові апарати зможуть літати вище і довше.

Можливо, одного разу, коли у нас буде 20 космічних кораблів, для мене знову знайдеться місце - наприклад, на моє 90-річчя. Але подивимося, як піде. Я майже повернувся на Землю, але не зовсім. Це була мрія всього життя. Мрії нечасто стають реальністю, - підсумував Бренсон.

Нагадаємо, що британський Мільярдер Річард Бренсон 11 липня відправився в космос - це перший туристичний політ на навколоземну орбіту. Засновник бізнес-імперії Virgin вирушив у космос на туристичній ракеті Unity власної компанії Virgin Galactic.

Читайте також

1