Міністр юстиції України: Великий розпродаж в’язниць триває

Найближчими тижнями стартує офіційний продаж платних камер у слідчих ізоляторах
Міністр юстиції України: Великий розпродаж в’язниць триває
Денис Малюська
25 Вересня 2020, 15:59
читать на русском

Міністр юстиції України Денис Малюська розповів про "апдейт по в’язничній реформі". За його словами, платні камери у СІЗО показують чудові результати. Зокрема, у Києві відкрито жіночу платну камеру та одну додаткову чоловічу.

Великий розпродаж в’язниць триває і ми наближаємось до перших продажів… Не зважаючи на найбільшу вартість київських камер (у порівнянні з іншими містами), попит тут теж найбільший і до відкриття додаткових камер вільних місць не було, - зазначив посадовець.

Читайте також

Міністр нагадав, що надходження від платних камер спрямовуються на ремонт безкоштовних камер.

Подарункові сертифікати у СІЗО (більше інформації – тут) користуються попитом, але треба краще. Тому, якщо ви когось не любите, не треба застосовувати насилля чи хуліганити – просто подаруйте сертифікат, - зазначив Малюська.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів постановою від 22 квітня 2020 року запровадив експериментальний проєкт щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов у слідчих ізоляторах України.

24 липня міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що з п'ятниці Мін’юст пропонує нову послугу – подарункові сертифікати на користування платними камерами у слідчих ізоляторах.

1