Міноборони України порадило окупантам закупити два мільйони мішків для трупів

Порада пов'язана з рішенням путіна збільшити чисельність армії рашистів
Міноборони України порадило окупантам закупити два мільйони мішків для трупів
Пакети для трупів Фото: censor.net
26 Серпня 2022, 12:47
читать на русском

Російський диктатор владімір путін видав наказ збільшити чисельність армії рф на 137 тисяч - до двох мільйонів осіб.

Міністерство оборони України потролило російського агресора у Твіттері, зазначивши, що разом зі збільшенням армії росії варто потурбуватися про трупні мішки для своїх солдатів.

Вони ще навіть не починали... Росія планує довести чисельність особового складу збройних сил до 2 млн. Для виконання указу свого президента міноборони росії тепер необхідно закупити 2 млн мішків для трупів, – зазанчило Міноборони.

Нагадаємо, 25 серпня президент рф підписав указ про збільшення штатної чисельності Збройних сил російської федерації. Відповідно до указу, з 1 січня 2023 року штатну чисельність збройних сил рф збільшиться до двох мільйонів осіб.

Тим часом в американському Інституті вивчення війни кажуть, що указ президента рф від 25 серпня про збільшення чисельності російської армії не додасть значної бойової сили найближчим часом, та може свідчити про те, що путін навряд чи віддасть наказ про масову мобілізацію.

Нагадаємо, з 1 квітня на всій території росії відбувається масова прихована мобілізація злочинців за програмою "БАРС-2021".

1