Мінпром запевняє, що Уруський не влаштовував бешкет у Туреччині

Міністерство відреагувало на інформацію від депутата Киви
Мінпром запевняє, що Уруський не влаштовував бешкет у Туреччині
Олег Уруський Фото: facebook.com
2 Грудня 2020, 11:47
читать на русском

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості відреагувало на скандальну інформацію щодо свого керівника Олега Уруського, якого звинуватили у влаштуванні п'яного бешкету у Туреччині.

Нагадаємо, 1 грудня у низці українських ЗМІ з'явилася інформація про інцидент, що буцімто стався у Туреччині з віцепрем'єр-міністром – міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олегом Уруським. Медіа посилалися на інформацію від народного депутата від "Опозиційної платформи  - За життя" Іллі Киви.

Як зазначають у Мінпромі, турецькі медіа сьогодні зранку опублікували заяву влади Стамбулу з цього приводу.

Пан Олег Уруський, віцепрем'єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості відвідав нашу країну з офіційним візитом у період з 26 по 29 серпня 2020 року. У рамках програми перебування нашого дорогого гостя в місті не відбулося жодних юридичних чи адміністративних інцидентів. Ми засмучені, що у деяких іноземних ЗМІ опубліковані неправдиві новини і будемо раді знову бачити віцепрем'єр-міністр у нашому місті, – йдеться в повідомленні провінційного управління преси та зв’язків з громадськістю м. Стамбул.

Читайте також

У міністерстві наголосили, що від самого призначення на посаду Олега Уруського у ЗМІ регулярно з’являються статті, спрямовані на дискредитацію віцепрем'єр-міністра.

Це свідчить про цілеспрямовану інформаційну війну проти новоутвореного міністерства, завдання якого полягає в розвитку стратегічних галузей промисловості України. Комусь, вочевидь, дуже не хочеться, щоб Україна стала високотехнологічною країною із сильною й сучасною армією, - вважають у Мінпромі.

Нагадаємо, Олег Уруський очолює Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості з 16 липня 202о року.