Мінусуємо тих, хто не розділяє цінності команди: Шуляк про виключення з партії "Слуга народу"

Відповідне завдання вже отримали обласні організації партії
Головне
Мінусуємо тих, хто не розділяє цінності команди: Шуляк про виключення з партії "Слуга народу"
Народна депутатка Олена Шуляк Фото: УНІАН
27 Грудня 2021, 12:30
читать на русском

"Слуга Народу" має рішучу волю виключати з партії тих, хто не поділяє цінності, з якими Зе!Команда йшла до влади. А до місцевих депутатів у цьому випадку буде застосовано імперативний мандат.

Про це заявила голова політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк у Харкові під час "Великого звіту" Харківської обласної партійної організації, інформує пресслужба політсили.

Обласні організації вже отримали завдання проаналізувати роботу місцевих депутатів, голів громад і у випадку необхідності застосовувати імперативний мандат. Але хотілося б, щоб це був справжній неупереджений аналіз, а не розборки між членами команди, – сказала очільниця партії.

З народними депутатами, до яких застосувати імперативний мандат не можна за законом, працюватиме дисциплінарна комісія партії, створення якої має затвердити з’їзд партії навесні 2022 року.

Дисциплінарна комісія буде розбиратися з так званими зашкварами депутатів і пропонувати різні санкційні підходи: позбавлення посад, виключення з фракції, а в особливо складних випадках – навіть ставити питання про позбавлення мандату, – пояснила Шуляк.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк ініціювала створення "дисциплінарної комісії" у Верховній Раді, яка даватиме оцінку діям нардепів.

Читайте також