Мисливець застрелив чоловіка під час незаконного полювання на Львівщині

Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі
Мисливець застрелив чоловіка під час незаконного полювання на Львівщині
Мисливська рушниця (Фото: Рушниця мисливця)
27 Червня 2022, 19:14
читать на русском

У Львівській області під час незаконного полювання 57-річний мисливець влучив у голову 35-річному чоловікові, адже думав, що стріляє у звіра.

Про це повідомили в Нацполіції.

26 червня близько дев’ятої години ранку у відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції з заявою про зникнення свого 35-річного брата звернувся мешканець одного з сіл району. За словами заявника, напередодні близько опівночі його брат пішов у лісопосадку, розташовану поблизу села, та досі не повернувся. Під час пошуків було встановлено, що чоловік, ймовірно, отримав смертельне вогнепальне поранення, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що до вбивства може бути причетний житель Самора, який тієї ночі полював у лісопосадці.

Під час опитування чоловік повідомив, що 26 червня близько 1.20 він, вважаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка, який ходив лісом. В подальшому правоохоронці виявили тіло загиблого, з вогнепальним пораненням голови, - пояснили в поліції.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили мисливцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, в Чернігівській області під час полювання мисливець вистрелив з рушниці та випадково влучив у поліцейського.

Читайте також