МВС відновило послугу перереєстрації автівок у сервісних центрах

Для перереєстрації буде необхідно укласти договір купівлі-продажу
МВС відновило послугу перереєстрації автівок у сервісних центрах
31 Березня 2022, 18:44
читать на русском

Міністерство внутрішніх справ України відновило послугу з перереєстрації транспортного засобу при оформленні договору купівлі-продажу в сервісному центрі МВС.

Про це йдеться у повідомленні міністерства в Facebook.

У міністерстві зазначають, що тисячі людей щодня зверталися до сервісних центрів МВС з проханням відновити послугу з перереєстрації транспортних засобів. Адже багато громадян лишилися без засобів пересування.

Відсьогодні ми відновлюємо цю послугу. У цей важкий час варто максимально забезпечити людей доступом до державних послуг. Бо кожна така дія — це наше "вистоїмо" для країни, — зазначив заступник міністра Богдан Драп'ятий.

Окрім того, громадяни можуть складати іспити на категорії С1, С, С1Е, СЕ, D1, D, D1E, DE. А особам, які пройшли навчання в автошколі, буде доступний теоретичний іспит на категорію В. Як зазначають у міністерстві, згодом, буде відновлено здачу і практичного іспиту на дорогах загального користування.

Нагадаємо, в Україні створили новий чатбот у Телеграмі "єВорог", який допоможе збирати інформацію щодо місцеперебування російських окупантів чи їхньої ворожої техніки в українських містах та селах.

Читайте також

1