МЗС обурене введеням санкцій проти українських політиків

Україна продовжуватиме всіляку протидію російської агресії
МЗС обурене введеням санкцій проти українських політиків
МЗС України / Facebook
13 Грудня 2020, 09:04
читать на русском

Міністерство закордонних справ України висловило протест у зв'язку з введенням санкційного списку проти українських політиків і громадських діячів.

Про це повідомляється на сайті МЗС України.

МЗС України рішуче засуджує спробу тиску на народних депутатів України і представників українського суспільства. Цей протиправний крок є продовженням Російською Федерацією агресії проти України у всіх її формах і проявах. Українська сторона залишає за собою право вжити відповідних заходів реагування згідно з нормами і принципами міжнародного права, - сказано в заяві.

Читайте також

Також МЗС підкреслило, що Україна продовжуватиме всіляку протидію російської агресії і докладе всі зусилля для припинення окупації Донбасу і Криму.

Нагадаємо, на цьому тижні уряд Росії розширив список проти України. У розширений список увійшли 849 осіб. Серед них народні депутати України, включаючи голову Верховної ради Дмитра Разумкова,  віце-спікер Руслан Стефанчук, а також голава делегації України в ПАРЄ Єлизавета Ясько.

Громадянин Росії Михайло Юдін вийшов до стін Кремля у Москві з українським прапором і вимагав зупинити пропаганду війни на російських державних каналах проти України.

1