МЗС радить українцям відмовитися від поїздок до М'янми 

Через військовий переворот у країні оголошено надзвичайний стан
МЗС радить українцям відмовитися від поїздок до М'янми 
М’янма Фото: Thiha Soe: Pexels
1 Лютого 2021, 12:14
читать на русском

Міністерство закордонних справ радить громадянам України утриматися від поїздок до М'янми через військовий переворот та введений в країні надзвичайний стан.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко у своєму Твіттері.

Читайте також

У зв’язку з оголошенням надзвичайного стану в М’янмі рекомендуємо громадянам наразі утриматися від поїздок до цієї країни. Просимо українців у М’янмі повідомити про своє місце перебування на "гарячу" лінію Посольства України в Таїланді, – написав він.

Посольство України в Таїланді повідомляє, що громадяни України, які на цей час перебувають у М’янмі, протягом найближчого часу, за відсутності нагальної потреби, мають відмовитися від подорожей країною, уникати масових зібрань, залишатися вдома та зберігати спокій.

Посольство рекомендує громадянам України, які планували найближчим часом поїздку до М’янми, утриматись на даному етапі від відвідання цієї країни до стабілізації ситуації, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше військові М'янми оголосили надзвичайний стан в країні терміном на один рік після затримання керівників держави.

Військові, які вчинили державний переворот в М'янмі, призначили тимчасовим президентом віцепрезидента М'їнт Шве. Командувачем збройними силами М'янми став старший генерал Мін Аунг Хлайну.