На аглофабриці в Маріуполі сталась аварія: п'ятеро робітників отримали опіки (відео)

Потерпілих віком від 34 до 48 років доставили до опікового відділення міської лікарні
На аглофабриці в Маріуполі сталась аварія: п'ятеро робітників отримали опіки (відео)
Аглофабрика “ММК імені Ілліча” (фото: don.gp.gov.ua)
10 Серпня 2021, 18:56
читать на русском

В результаті аварії на аглофабриці ПАТ "ММК імені Ілліча" в місті Маріуполі, яка сталась 9 серпня, постраждали п'ятеро робітників. Вони отримали термічні опіки.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що 9 серпня 2021 року о 17:05 на Аглофабриці Приватного акціонерного товариства "ММК імені Ілліча" під час виконання робіт з ремонту обладнання стався викид гарячого пилу з агломератної машини.

Заступник начальника одного з цехів, старший майстер та майстер, а також два електромонтери, які у цей час перебували поруч, отримали термічні опіки різного ступня тяжкості, - йдеться у повідомленні.

Потерпілих віком від 34 до 48 років доставили до опікового відділення міської лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 КК України). Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії для встановлення усіх обставин та свідків події.

Нагадаємо, що в опіковому відділені лікарні Краматорська померли ще троє шахтарів. Кількість загиблих через вибух на шахті "Покровське" у Донецькій області зросла до шести осіб.

Читайте також

1