На Балі запрацювало почесне консульство України

Установа не займатиметься оформленням паспортів та віз
На Балі запрацювало почесне консульство України
Балі (фото з відкритих джерел)
28 Листопада 2020, 04:04
читать на русском

У провінції Балі, у м. Денпасар, відкрили почесне консульство України.

Про це повідомило посольство України в Республіці Індонезія.

У відомстві повідомили, що 27 листопада 2020 року офіційно запрацювало почесне консульство України у м.Денпасар, провінція Балі.

Установа розташована за адресою: вул. Гуріта №18, Пегок, Сесетан, Південний Денпасар, Балі, 80223 (Jln.Gurita No.18, Pegok, Sesetan, Denpasar Selatan, Bali 80223). Вона працює від понеділка по п'ятницю з 9:00 до 15:00, у суботу з 9:00 до 13:00.

Також звернутись до консульства можна за телефоном +62-8-212121-6651 або через електронну пошту [email protected].

Читайте також

Основними функціями почесного консульства України є:

  • захист в Республіці Індонезія прав юридичних осіб і громадян України в межах, визначених міжнародним правом; надання їм допомоги та сприяння;
  • сприяння розвиткові дружніх відносин, а також торговельних, економічних, культурних та наукових зв’язків між Україною та Республікою Індонезія.

Почесне консульство України не наділене повноваженнями щодо вчинення консульських дій (оформлення паспортів, віз, вчинення нотаріальних актів тощо). У разі потреби в отриманні відповідних послуг, громадянам слід звертатися до консульського відділу Посольства України в Республіці Індонезія (м.Джакарта), - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у ніч на 7 листопада у Харкові обстріляли приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки в Харкові.

1