У Харкові обстріляли консульство Азербайджану

Було здійснено 6 обстрілів
Важливо
У Харкові обстріляли консульство Азербайджану
Обстріл Азербайджанського Консульства фото: сайт Консульства
7 Листопада 2020, 15:00
читать на русском
У ніч на 7 листопада у Харкові обстріляли приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки в Харкові.

Про це повідомляється на сайті Консульства.

Сьогодні близько 2 години 30 хвилин ночі (з 6 на 7 листопада) було обстріляно приміщення Почесного консульства Азербайджанської Республіки у м. Харків за адресою вул. Ярослава Мудрого, 7, – йдеться у повідомленні.

У Консульстві повідомили про 6 пострілів, пробиті вікна і вхідні двері. Оскільки вночі в офісі нікого не було, постраждалих немає.

Читайте також

Камери відеоспостереження зафіксували двох молодих людей зі зброєю в руках, яка нагадує пістолет з глушником. За фактом обстрілу порушено кримінальну справу, – додали у Консульстві.

Міністерство закордонних справ Азербайджану звинуватило у цьому вірмен, повідомляє пресслужба МЗС країни.

Країна рішуче засуджує такі дії. У МЗС заявили, що азербайджанські правоохоронні органи будуть співпрацювати з українськими для притягнення до відповідальності винних у обстрілі.

З огляду на недавні погрози, які йдуть від радикальних вірменських сил для дипломатичних представництв Азербайджану за кордоном, це напад на наше Почесне консульство в Харкові слід розглядати в контексті цих загроз, - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що  21 жовтня, в Одеській області здійснили замах на кандидата в депутати Одеської облради від "Батьківщини" Андрія Бабенка. В результаті вибуху, який прогримів в районі автозаправки біля села Курган Біляївського району було пошкоджено автомобіль кандидата. Сам Бабенко мав поранення голови.

1