В Одеській області обстріляли машину кандидата у депутати - фото

Депутат перебуває в клініці
Головне
В Одеській області обстріляли машину кандидата у депутати - фото
Обстріл машини кандидата у депутати (фото: Думська)
21 Жовтня 2020, 13:35
читать на русском

У середу, 21 жовтня, в Одеській області здійснили замах на кандидата в депутати Одеської облради від "Батьківщини" Андрія Бабенка. Його госпіталізували у важкому стані.

Про це повідомляє "Думська".

В результаті вибуху, який прогримів в районі автозаправки біля села Курган Біляївського району було пошкоджено автомобіль кандидата. Сам Бабенко зараз перебуває в клініці - у нього поранення голови.

Як розповів помічник політика і бізнесмена Богдан, який теж перебував в автомобілі, зараз Бабенка готують до операції.

Ми їхали на зустріч з виборцями, і прямо в дорозі стався вибух, всю машину просто порвало осколками, там були і шматки металу, і кульки, - повідомив він.

Читайте також

Нагадаємо, що в Україні поліція відкрила вже 420 кримінальних справ через порушення на місцевих виборах. З них 88 справ за статтею про підкуп виборців.

У Міністерстві охорони здоров'я підготували правила безпеки під час голосування на місцевих виборах. Біля входу та у самому приміщенні для голосування наноситься розмітка, яка має вказувати на дотримання дистанції. При можливості виборчі дільниці мають забезпечити окремий вхід та вихід для виборців. Біля столу, де видаються виборчі бюлетені має бути не більше трьох людей, а усі поверхні виборчих дільниць мають дезинфікуватися.

1