На Буковині шукають митника, який скоїв дві смертельні ДТП (фото)

В останній аварії загинула 21-річна дівчина, а водій-убивця втік з місця події
На Буковині шукають митника, який скоїв дві смертельні ДТП (фото)
Смертельна ДТП у Припрутті (Фото: Нацполіція)
18 Серпня 2021, 16:02
читать на русском

У Чернівецькій області поліція розшукує 28-річного водія, працівника Держмитслужби, який скоїв смертельну ДТП і втік. У 2016 році цей же водій за кермом спричинив іншу смертельну ДТП, а у 2018-му його позбавили прав за п`яне водіння.

Про це повідомили у Нацполіції та Держмитслужбі України.

16 серпня близько 5:40 на трасі Житомир-Чернівці, у селі Припруття Чернівецької області, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

Як повідомляє поліція Чернівецької області, водій автомобіля Opel Insignia допустив зіткнення з Audi. Залишивши транспортний засіб на місці аварії, кермувальник утік.

У водія Audi медики діагностували струс головного мозку та забої і доставили потерпілого до лікарні. Його 21-річна пасажирка померла на місці події на руках у лікарів.

Поліціянти згодом  встановили особу водія-втікача.

За попередньою інформацією, за кермом автомобіля Opel Insignia перебував 28-річний житель міста Новоселиця – Вадим Валерійович Недуга, - ідеться в повідомленні.

Своєю чергою у Держмитслужбі запевнили, що сприятимуть слідству.

Винуватець ДТП – працівник Буковинської митниці Держмитслужби, яка перебуває у стані реорганізації. Зазначений працівник до новоствореної Чернівецької митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби переведений не був, зважаючи на негативний результат проходження тестування з питань кваліфікації та благонадійності, - ідеться в заяві Держмитслужби.

З метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого дисциплінарного проступку стосовно зазначеної особи порушили дисциплінарне провадження з відстороненням від виконання посадових обов’язків.

Вже відомо, що 14 квітня 2016 року цей же водій спричинив ДТП поблизу все того ж Припруття, в якій загинув місцевий відомий спортсмен, тренер Михайло Сенюшко.

Також ЗМІ пишуть, що 21 вересня 2018 року Вадима зупинили і склали протокол за водіння напідпитку поблизу об’їзної дороги у Коломиї. Тоді чоловік не визнав своєї вини. Згодом, суд закрив провадження щодо нього у зв’язку із закінченням строку накладення адмінстягнення.

Менше ніж через місяць, 9 жовтня, у Львівському суді буковинця визнали винним за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Його на рік позбавили права сідати за кермо.

Нагадаємо, цієї ночі у Дніпрі на Полтавському шосе сталася масштабна ДТП за участі чотирьох вантажівок. Один з водіїв загинув, інші у лікарнях.

Читайте також