На Чернігівщині депутат, який убив поліцейського, може сісти на п`ять років

Слідчі ДБР завершили досудове розслідування цієї кримінальної справи
На Чернігівщині депутат, який убив поліцейського, може сісти на п`ять років
Рушниця (Фото: Охотничий портал)
3 Лютого 2022, 19:51
читать на русском

Депутата Городнянської міської ради, який обіймає посаду начальника Чернігівського районного управління ДСНС судитимуть за вбивство на полюванні.

Про це повідомляють на сайті ДБР.

Трагічна подія сталася наприкінці листопада 2021 року неподалік села Травневе на Чернігівщині. Обвинувачений разом із друзями перебував на полюванні.

Слідство встановило, що під час пострілів з мисливської рушниці по рухомому звірю, депутат не переконався у безпечності своїх пострілів і випадково поцілив у свого друга - інспектора поліції Чернігівщини. Унаслідок вогнепального поранення голови чоловік помер у лікарні наступного дня.

Посадовець ДСНС Чернігівщини обвинувачується у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років, - зазначили у ДБР.

Нагадаємо, що Чернігівській області під час полювання загинув 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління Максим Тимошенко. Фатальний постріл здійснив його кум - начальник Чернігівського районного управління ДСНС 39-річний Ігор Довгопол.

Читайте також

1