Втікав від поліції: на Чернігівщині помер чоловік, який застрелив лося

Поліцейські встановили всіх причетних до вбивства тварини
Втікав від поліції: на Чернігівщині помер чоловік, який застрелив лося
Вилучена зброя, фото Нацполіція
25 Жовтня 2021, 16:13
читать на русском

У Чернігівській області раптово помер чоловік, який вбив лося. Коли браконьєр втікав від поліції, йому стало зле, він схопився за серце та впав.

Про це повідомили в Нацполіції.

На території мисливсько-рибальського підприємства він (ред. лісничий) з напарником виявили осіб, які ймовірно вбили лося. Групу з чотирьох чоловіків вони заскочили саме під час обвалювання туші.Чоловіки пообіцяли показати лісничим документи. Утім, усі четверо почали тікати до своїх автомобілів. Під час втечі одному з чоловіків стало зле, він схопився за серце і впав. Згодом виявилося, що чоловік помер, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що решта чоловіків сіли в автомобілі та зникли. Проте поліцейські встановили їхні особи, троє з них мешканці Київщини, один із Чернігівщини. У 58-річного мешканця Мринської громади поліція вже вилучила зброю.

За показами свідків, застрелив лося чоловік 1973 року народження, який помер під час спроби втечі. Поліція продовжує слідчі дії для об'єктивного документування вказаного факту. Причину смерті мисливця мають встановити медики, - пояснили в поліції.

Додали, що вбивство лося карається штрафом від 17 тисяч до 51 тисячі гривень, громадськими роботами на строк від 160 до 240 годин або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у травні в Хмельницькій області судили мисливця, який вбив лося.

1