На Чернігівщині затримали військових, які погрожували зброєю поліцейським - відео

Військовослужбовцям, що поводилися неадекватно, повідомлено про підозру
На Чернігівщині затримали військових, які погрожували зброєю поліцейським - відео
Поліція, ілюстративне фото з facebook.com/policesumy
15 Серпня 2022, 22:09
читать на русском

У Чернігові сталася сутичка між правоохоронцями та військовослужбовцями. Останні почали стріляти.

Як повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, днями патрульні зупинили 39-річного водія мотоцикла з ознаками наркотичного сп’яніння. Водій покликав своїх друзів, аби вони допомогли йому "відмазатися".

За деякий час на місце події приїхали понад десять озброєних осіб та почали перешкоджати діям правоохоронців. Невідомі намагалися фізично відтіснити їх від водія-порушника та, привівши автоматичну зброю у бойову готовність, направили її у бік патрульних. При цьому невідомі висловлювали образи та погрожували вбити поліцейських. Для переконливості своїх намірів один із чоловіків здійснив кілька пострілів у повітря з автомата Калашникова, а інший, блокуючи автівкою правоохоронців, наїхав поліцейському на ногу, - розповіли правоохоронці.

Зазначається, що за процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері слідчим відділом Чернігівського РУП було розпочато кримінальне провадження.

Оперативники внутрішньої безпеки спільно зі слідчими чернігівської поліції встановили всіх учасників подій. Ними виявилися мешканці Чернігова, які перебували у складі одного з військових формувань, - кажуть у поліції.

Наразі шістьом фігурантам вже оголошено про підозру.

Нагадаємо, у липні патрульна поліція затримала п'яного полковника Служби безпеки України.

Читайте також

1