На Чернігівщині зіткнулися два легковики: є загиблі і травмовані

У ДТП біля селища Лихачів загинуло троє жителів Сумської області
На Чернігівщині зіткнулися два легковики: є загиблі і травмовані
ДТП (Фото: Нацполіція)
17 Грудня 2020, 00:00
читать на русском

Близько 4-ї  години ранку 16 грудня  поблизу села Лихачів Носівського району Чернігівської області зіткнулися два легковики.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Чернігівської області.

Поліціянти встановили, що 39-річний водій автомобіля Cherry М11 виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з легковиком Renault під керуванням 44-річного чоловіка.

Внаслідок аварії загинули водії обох автомобілів та пасажир Cherry М11. Ще чотирьох пасажирів (по два з кожної автівки) з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Всі загиблі та потерпілі – мешканці Сумської області.

Поліція з’ясовує всі обставини ДТП у рамках розслідування за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей). Згідно з нею, максимальне покарання — до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.

Читайте також

Нагадаємо, що біля села Залізничне у Болградському районі (Одеська область) сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали семеро людей. Серед них - сім'я із трьома дітьми.

Також  14 грудня в Обухівському районі Київської області сталася ДТП, внаслідок якої загинула дитина.