Дорогу засипало хлібом, а вантажівка злетіла в кювет: смертельна ДТП на трасі "Київ-Чоп"

Рятувальникам довелось за допомогою спецтехніки діставати тіло водія із вантажівки
Дорогу засипало хлібом, а вантажівка злетіла в кювет: смертельна ДТП на трасі "Київ-Чоп"
ДТП на трасі “Київ-Чоп” (фото: npu.gov.ua)
15 Грудня 2020, 13:46
читать на русском

У Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажних автомобілів, унаслідок чого загинула одна людина.

Про це повідомило головне управління ДСНС у Рівненській області та відділ комунікації поліції Рівненської області.

На 357 кілометрі автодороги М-06 між селом Грушвиця-2 Рівненського району та селом Зелений гай Дубенського району близько 04:30 15 грудня сталася аварія, у якій загинув водій одного із автомобілів.

Поліціянти попередньо встановили, що 41-річний водій автомобіля DAF з напівпричепом, із невстановлених поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із Mercedes-Benz Sprinter. Від удару вантажівка злетіла у кювет. Її водій, житель Львівської області, від отриманих травм загинув на місці події. Водія DAF затисло у салоні.

Рятувальники, що прибули на виклик, за допомогою спеціального обладнання деблокували тіло водія з понівеченого авто.

Водій іншого вантажного авто, 51-річний житель Дубенського району, не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також

Нагадаємо, що біля села Залізничне у Болградському районі (Одеська область) сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали семеро людей. Серед них - сім'я із трьома дітьми.

Також  14 грудня в Обухівському районі Київської області сталася ДТП, внаслідок якої загинула дитина.