На трасі Київ-Чоп у Львівські області внаслідок ДТП загинули дві людини

ДТП сталося 20 жовтня близько 21:00 поблизу села Тухолька Сколівського району

У Львівській області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода з двома автомобілями, внаслідок якої загинули дві людини.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

ДТП сталося 20 жовтня близько 21:00 поблизу села Тухолька Сколівського району.

Водій автомобіля Volkswagen Golf, під керуванням жителя с. Долинівка Сколівського району 1967 року, виконуючи маневр лівого повороту, не надав переваги в русі зустрічному автомобілю Dodge Journey, під керуванням водія 1996 року народження, у результаті чого сталося зіткнення, - повідомили в ОДА.

У результаті водій та пасажирка автомобіля Volkswagen 1969 року народження загинули на місці. Обставини події встановлюються.

Читайте також

Нагадаємо, у середмісті Харкова дівчина на позашляховику KIA знесла на великій швидкості огорожу на набережній та впала в річку.

Також біля Яремча Івано-Франківської області на трасі сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль злетів з дороги в урвище, в результаті двоє осіб загинули, ще троє отримали різні травми.

У Київській області під час оформлення ДТП із загиблою у службовий автомобіль патрульної поліції врізалася іномарка, двох правоохоронців та пасажирку доправлено до лікарні на обстеження.

1