У центрі Харкова жінка на своєму авто впала в річку

Жінка за кермом позашляховика пробила набережну та впала в річку
У центрі Харкова жінка на своєму авто впала в річку
20 Жовтня 2020, 18:54
читать на русском

У середмісті Харкова дівчина на позашляховику KIA знесла на великій швидкості огорожу на набережній та впала в річку. Вона вилізла на дах авто, що тонуло, де і дочекалась приїзду рятувальників і швидкої.

Про це повідомляє OBOZREVATEL, посилаючись на очевидців.

Наразі відомо, що дівчину дістали з річки й надали першу допомогу. Відомо, що загрози її життю немає, внаслідок ДТП вона відбулася легким переляком. Співробітники правоохоронних органів поки не прокоментували цю ситуацію.

Читайте також

Очевидці події виклали в мережу багато кадрів та відео із ДТП, які вже встигли стати популярними в мережі.

Дівчина розповіла, що причиною ДТП нібито стала кішка, яка перебігала дорогу, передає місцеве видання "Суспільне Харків".

Побачила на дорозі кішку. І щоб уникнути наїзду на тварину, направила транспортний засіб у бік бордюра. Після чого в автівки почався неконтрольований рух, і вже сталося падіння у воду, - переповів її розповідь надзвичайник.

За його словами, алкотестер показав, що жінка була тверезою. Автівку дістали з води. На водійку склали адмінпротокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до пошкодження транспорту та елементів проїжджої частини). Правоохоронці опитали очевидців. Матеріали скерують до суду.

Нагадаємо, 12 жовтня у Київській області під час оформлення ДТП із загиблою у службовий автомобіль патрульної поліції врізалася іномарка, двох правоохоронців та пасажирку доправлено до лікарні на обстеження.

1