На Дніпропетровщині горів приватний будинок: немовля та жінка отримали серйозні опіки

Обох постраждалих забрали до реанімації
На Дніпропетровщині горів приватний будинок: немовля та жінка отримали серйозні опіки
Пожежа у місті Новомосковськ (фото: dp.dsns.gov.ua)
7 Серпня 2021, 15:24
читать на русском

У житловому будинку на вулиці Польова у місті Новомосковськ Дніпропетровської області сталась масштабна пожежа 6 серпня.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Зазначається, що пожежа виникла в приватному одноповерховому житловому будинку. На час прибуття підрозділу рятувальників горів будинок та шиферна прибудова. Вогнем знищено дах та перекриття будинку, домашнє майно та шиферна прибудова. Площа пожежі склала 150 м кв.

Внаслідок пожежі постраждало немовля, дівчинка 2020 року народження та жінка 2002 року народження. За попередніми даними дівчинка перебуває у важкому стані з діагнозом множинними термічними опіками тіла, жінка має термічні опіки обличчя.

Обох постраждалих передано реанімаційній бригаді екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації, - йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізовано о 18:24 та ліквідовано о 19:23, а гасінням займались 13 рятувальників з трьома одиницями спецтехніки.

Нагадаємо, 1 серпня в Одеській області сталася масштабна пожежа на складах. Гасіння пожежі ускладнювалося через поривчастий вітер та розповсюдження вогню всередині панелей. З вогнем боролися 84 рятувальники.

Читайте також

1