На Дніпропетровщині вщент згорів рестораний комплекс (фото, відео)

Вогонь швидко з даху перемістився на інші приміщення
На Дніпропетровщині вщент згорів рестораний комплекс (фото, відео)
Пожежа в ресторанному комплексі в Дніпропетровській області. Фото: dp.dsns.gov.ua
17 Січня 2022, 11:35
читать на русском

У смт Слобожанське Дніпровського району за дві години згорів ресторанний комплекс. Вогнем знищено дах та перекриття будівлі, пошкоджено підсобні та варочні приміщення на загальній площі 500 кв. м.

Про це повідомило Головне управління ДСНС в Дніпропетровській області.

Зазначається, що 15 січня о 17:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Сухомлинського селища міського типу Слобожанське Дніпровського району горить дах приміщень комплексу автомийки та ресторану.

На місце інциденту прибули рятувальники, які почали гасити пожежу. На даху одноповерхового ресторану та автомийки спостерігався густий дим та відкрите полум’я. Вогонь швидко охопив дах приміщення та поширився на внутрішні приміщення комплексу. Було знищено дах та перекриття будівлі, пошкоджено підсобні та варочні приміщення на загальній площі 500 кв. м.

Займання локалізовано о 19:42 та ліквідовано о 20:18. Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

До гасіння пожежі було залучено 37 осіб особового складу та 7 одиниць техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що у Кременчуці (Полтавська область) мікроавтобус протаранив газову місткість на автозаправочній станції, внаслідок чого спалахнула пожежа.

Читайте також

1