На Донбасі бойовики поранили п'ятьох військовослужбовців

Їхній стан - задовільний
Важливо
На Донбасі бойовики поранили п'ятьох військовослужбовців
Війна на Донбасі (Фото: штаб ООС)
30 Жовтня 2021, 14:00
читать на русском

Російські найманці на Донбасі обстріляли українські позиції в зоні ООС й поранили відразу п'ятьох військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

За минулу добу режим припинення вогню був порушений окупантами 19 разів, у тому числі 1 раз із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поблизу Причепилівки бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Зайцеве обстріляли двічі з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

У бік Сарогнатівки окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї, а гранатомети різних систем і стрілецьку зброю застосовували біля Майорська і двічі біля Новотошківського.

Також в районі Новоселівки російські найманці здійснили обстріл з мінометів 82-го калібру. У напрямку Катеринівки ворог два рази відкривав вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Позиції українських бійців поблизу Водяного на Приазов'ї потрапили під обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. А в бік Мар'їнки вівся обстріл з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська залучили безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснили скидання пострілів ВОГ-17 в районі населених пунктів Станиця Луганська, Лебединське і двічі біля Павлополя.

Також неподалік Павлополя ворог двічі здійснив обстріли з гранатометів різних систем.

В результаті ворожих дій п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Наразі бійці перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я поранених - задовільний, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 29 жовтня троє українських військовослужбовців отримали поранення в зоні операції Об'єднаних сил.

Читайте також

1