На Донбасі бойовики вбили українського військового

Російські найманці тричі обстрілювали позиції ЗСУ
Головне
На Донбасі бойовики вбили українського військового
Українські військові (фото: facebook.com/pressjfo.news)
22 Серпня 2021, 23:04
читать на русском

Російські найманці 22 серпня тричі обстріляли позиції Збройних сил України. Український військовий отримав травми несумісні з життям.

Про це повідомила пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку цієї доби зафіксовано три порушення з боку збройних формувань Російської Федерації, - йдеться у повідомленні.

Так, окупанти поблизу Луганського обстріляли позиції ЗСУ з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. А неподалік Мар’їнки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

Крім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

В результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого, - повідомили в ООС.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку бойовикыв Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Нагадаємо, 19 серпня окупанти розмістили в Луганській і Донецькій області заборонену військову техніку, зокрема,  "Гради", ЗРК, гаубиці.

Крім того, на Донбасі бойовики нарощують бойову та мобілізаційну готовність до Дня Незалежності України.

Читайте також

1