На Донбасі окупанти вбили українського бійця і двох поранили

Вони шість раз обстріляли українські позиції
Головне
На Донбасі окупанти вбили українського бійця і двох поранили
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
8 Серпня 2021, 12:25
читать на русском

За минулу добу на Донбасі бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Один військовий загинув, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зазначається, що у напрямку селища Піски російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з протитанкових ракетних комплексів.

Поблизу населеного пункту Шуми ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік Невельського противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку Кримського окупанти обстрілювали позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Золотого-4 окупанти вели вогонь з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув. Ще двоє військових дістали поранення. Стан здоров’я одного воїна - важкий. Іншого - задовільний, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 5 серпня в Красногорівці Донецької області бойовики обстріляли житловий багатоповерховий будинок. Один місцевий житель отримав поранення.

Читайте також

1