На Донбасі окупанти поранили українського військового

Ворог обстріляв наші позиції з підствольних гранатометів і стрілецької зброї
Важливо
На Донбасі окупанти поранили українського військового
Війна на Сході України Фото: Міноборони
17 Червня 2021, 08:20
читать на русском

Російські найманці на Сході України обстріляли позиції українських захисників з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Як повідомляє штаб операції Об'єднаних сил, внаслідок обстрілів неподалік Новотошківського один військовослужбовець зі складу ООС отримав осколкове поранення.

Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – задовільний, - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, протягом минулої доби, 16 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 9 разів порушували режим припинення вогню.

Зокрема, поблизу Авдіївки окупанти двічі обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Зайцевого, Талаківки та Новоселівки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

У районі Водяного окупанти вели вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Новгородського противник обстрілював українських захисників з озброєння БМП-1 і ручних протитанкових гранатометів.

Біля Луганського російські найманці вели прицільний вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Станом на 7 годину ранку, 17 червня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.
Поблизу Пісків противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 16 червня на Донбасі загинув військовослужбовець Роман Галух, який родом із міста Рава-Руська Львівської області.

Читайте також