Бойовики на Донбасі посилюють підготовку снайперів - розвідка

Командування ЗС РФ продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки на Донбасі
Головне
Бойовики на Донбасі посилюють підготовку снайперів - розвідка
Зброя Фото: Pexels
19 Лютого 2021, 15:25
читать на русском

Командування збройних сил Російської Федерації продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки оперативного угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, основні зусилля противник зосереджує на підготовці та перевірці готовності до застосування артилерійських і танкових підрозділів, снайперських розрахунків.

Читайте також

Заходи бойової підготовки з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів контролюються комісіями генерального штабу (Москва) та штабу Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, представник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник повідомив, що збройні сили РФ нарощують боєздатність першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. 

У Міноборони повідомили, що Росія продовжує постачати на Донбас військову техніку. Тільки у жовтні 2020 року до оперативного угруповання російських окупаційних військ з території РФ доставлено до 20 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю.

1