Ворожий снайпер на Донбасі поранив українського воїна

За добу окупанти чотири рази зірвали "режим тиші"
Важливо
Ворожий снайпер на Донбасі поранив українського воїна
Війна на Донбасі Фото: сторінка Міністерства оборони України у Фейсбуці
8 Лютого 2021, 09:35
читать на русском

На Донбасі неподалік Новомихайлівки ворожий снайпер поранив українського воїна.

Про це повідомили у пресслужбі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Новомихайлівки, російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів та прицільний постріл зі снайперської зброї.

В результаті цього військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

В ООС повідомляють, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також – стрілецької зброї. Поблизу Луганського збройні формування Російської Федерації здійснили дистанційне мінування місцевості біля наших позицій мінами ПОМ-2.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 8 лютого, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано, - зазначають у Штабі.

Нагадаємо, 6 лютого троє військовослужбовців підірвалися на вибухівці в районі Мар'янки. Двоє українських захисників загинули, один - у важкому стані у госпіталі.

Згодом стало відомо, що на Донбасі загинули двоє бійців механізованої бригади з Одеси - старший солдат Назарій Поліщук і солдат Олексій Подвезенний. Хлопці служили в складі 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади, яка базується в смт Чорноморське Одеської області.

1