На Донбасі російські окупанти з дрона скинули гранату: є поранений

Пораненому надано медичну допомогу, а стан його задовільний
На Донбасі російські окупанти з дрона скинули гранату: є поранений
Війна на Донбасі (фото з відкритих джерел)
5 Листопада 2020, 16:20
читать на русском

У четвер, 5 листопада, російсько-терористичні формування за допомогою безпілотника скинули гранату ВОГ-17 на українські позиції, внаслідок чого, отримав поранення український військовослужбовець.

Про це повідомила пресслужба Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі у Telegram.

5 листопада, внаслідок скидання з БПЛА гранати ВОГ-17, отримав поранення військовослужбовець одного з наших з’єднань, - повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що військовослужбовцю надано кваліфіковану медичну допомогу, а стан його задовільний.

За допомогою координаційного механізму українською стороною СЦКК було встановлено режим тиші та направлено письмову ноту до СММ ОБСЄ, - додали в повідомленні.

Українська делегація зазначила, що ситуація має ознаки того, що російські керівники втратили контроль над власними збройними формуваннями.

Читайте також

Нагадаємо, що в Офісі президента України заявляли, що 100 днів тиші на Донбасі зберегли життя десяткам українських воїнів.

Зазначається, що за період з 27 липня до 3 листопада 2020 року втрати Збройних сил України від безпосередніх бойових дій у зоні проведення Операції об’єднаних сил склали: троє загиблих та 11 поранених.

З 27 липня до 3 листопада 2020 року українські позиції обстрілювали 224 рази, а за аналогічний період минулого року – 1241 раз.